«Wizz Air» оголосив знижку на квитки рейсів зі Львова

Перельоти стали ще дешевшими.

13.03.2018 19:27   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Найдешевші квитки на рейси Львів-Катовіце коштують 304 гривень для «WDC» та 444 гривень для всіх інших.

Читайте також

Ірландський лоукостер Ryanair літатиме зі Львова

Лоукост «Wizz Air» оголосив про дводенний розпродаж зі знижкою 30%. Його акція розпочалася 8 березня й триває на обрані рейси до 30 квітня 2018 року, пише - Щоденний Львів.

Придбати авіаквитки можна на сайті «wizzair.com». Найдешевші квитки з України (на рейси Львів-Катовіце й Київ-Люблін коштують 304 гривень для «WDC» та 444 гривень для всіх інших.

Також є багато цікавих пропозицій з Польщі. Наприклад, в Ісландію – від €42 у два боки чи в Тромсе (Північ Норвегії) від 35 євро у два боки.

Про це повідомили на сайті лоукоста «Wizz Air», де також запевнили: «У «WizzAir» знижки не розповсюджуються на адміністративний збір, що складає 295 гривень, тому на дешевих квитках різниця майже не помітна. Знижка діє на рейси до 30 квітня, але і після цієї дати є дешеві квитки, наприклад зі Львова у Вроцлав, Гданськ та Катовіце восени 2018 року».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews