На Львівщині нетверезий військовий в’їхав у машину копів (Відео)

Поліціянти дійшли висновку, що їм пощастило.

17.03.2018 13:26   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Неподалік Львова нетверезий військовий в'їхав у машину копів. Водій легковика рухався в одному напрямку із авто патрульних. І просто наздогнав їхню машину. Від удару її розвернуло і винесло на зустрічну смугу, пише - Щоденний Львів.

У поліції кажуть, що їм пощастило, що зустрічний бус їхав повільно. Він зумів вчасно загальмувати і уникнути ще одного удару. Відео аварії зафіксували свідки.

Копи були пристебнуті, втім, в одного з них – підозра на струс мозку. Забої отримав і водій легковика. Чоловік був у військовій формі й напідпитку.

«Зі слів водія «Фольцвагена», версія полягає в наступному, що він декілька днів ніс службу, після того розпивав спиртні напої і таким чином він не дотримався дистанції і здійснив наїзд на автомобіль патрульної поліції», – каже заступник керівника патрульної поліції Львівської області Володимир Струк.

Про це повідомили вчора, 16 березня, в «Телевізійні службі новин» каналу «1+1».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews