У Золочеві оштрафували чоловіка, який побив лікаря

21.03.2018 17:44   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Золочівський районний суд Львівської області оштрафував чоловіка, який у стані алкогольного сп'яніння побив дитячого лікаря. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень, пише - Status Quo.

Читайте також

Раніше судимий львів’янин побив 10-місячну дитину своєї співмешканки
У Самборі невідомий чоловік побив 13-річного хлопця
Львів’янину, який до смерті побив чоловіка, загрожує до 10 років ув’язнення

Подія трапилася 4 січня цього року близько 16:45 у приміщенні дитячого відділення Золочівського центральної районної лікарні. Перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, обвинувачений вдарив лікаря ногою в живіт, а коли той впав – ще кілька разів вдарив його по нозі, заподіявши легкі тілесні ушкодження.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений пояснив, що лікар надав неналежну медичну допомогу його хворій дочці, у зв'язку з чим він і вдарив його. У вчиненому щиро розкаюється, просить суд суворо його не карати.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.125 КК України, та призначив покарання - штраф у розмірі 70 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 1190 грн.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews