У Страсний тиждень на Великодньому ярмарку у Львові не продаватимуть алкоголь та м’ясо

23.03.2018 12:34   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Великодній ярмарок у Львові на просп. Свободи цьогоріч відкриється 4 квітня і працюватиме до 13 травня.

Читайте також

За виготовлення фальшивого алкоголю трьом жителям Львівщини загрожує 7 років тюрми

Сьогодні виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення про організацію та проведення ярмарку, пише - ZIK.

Традиційно, організатором ярмарку на просп. Свободи буде ТзОВ «Львівські Ярмарки».

«Проводили конкурс (на організатора ярмарку. – авт.), була одна пропозиція ТзОВ «Львівські Ярмарки». Вони представили свої напрацювання. Буде проводитися багато соціальних заходів, буде великодній сніданок», – повідомила директор департаменту економічної політики.

Згідно з рішенням, підприємство-організатор отримало право залучати інші підприємства зі Львова та областей України для здійснення торгівлі товарами вітчизняного виробництва. У робочі дні ярмарок працюватиме з 11год. до 22 год., у святкові та вихідні дні починатиме роботу на годину швидше і буде відкритим на годину довше.

Управління економіки ЛМР видасть організатору ярмарку погодження на здійснення торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями і пивом. Втім у період з 4 до 7 квітня – у Страсний тиждень, підприємцям заборонять продавати алкоголь та страви з м’яса. У цей час також не проводитимуть розважальних заходів.

Цьогоріч окрім великодньої писанки на ярмарку встановлять квест-кімнату та тематичні фотозони.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews