На Львівщині двоє юних братів обікрали магазин на півмільйона

Досудове розслідування триває.

30.03.2018 19:33   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині поліцейські викрили двох зловмисників, причетних до крадіжки товару на півмільйона. Ними виявилися брати, віком 16 та 17 років. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, пише - Львівський портал.

Читайте також

Львівські патрульні затримали злодія за допомогою мобільного додатку (Фото)
У Львові поліцейські затримали двох зловмисників, причетних до квартирної крадіжки

В Старосамбірське відділення поліції 29 березня звернулася 37-річна жителька району. Жінка повідомила, що вночі невідома особа, пошкодивши замки на вхідних дверях, проникла в магазин, розташований у місті Хирів. З крамниці було викрадено чоловічі та жіночі годинники, парфумерні вироби та подарункові набори, орієнтовна вартість яких становить майже 500 000 гривень.

Як встановили працівники поліції, до вчинення правопорушення причетні двоє братів віком 16 та 17 років, місцеві мешканці. Викрадені речі у них вилучено.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Вчинення цього злочину карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews