Трьом мешканцям Львівщини «світить» до 12 років тюрми за виготовлення та збут наркотиків

04.04.2018 23:33   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

За збут наркотичних засобів трьом мешканцям Львівщини загрожує до 12 років ув’язнення. Про це повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області, пише - Львівський портал.

Читайте також

На Львівщині чоловік загримів у тюрму за вкрадену ковбасу
Працівник львівської колонії постачав наркотики засудженим

«Упродовж вересня-грудня 2017 року, зловмисники виготовляли, зберігали та збували наркозалежним особам «опій ацетильований». Для протиправних дій обвинувачені використовували одну із квартир багатоповерхівки у м. Червоноград. Загалом члени злочинної групи вчинили понад 50 епізодів незаконного збуту наркотичного засобу», – йдеться у повідомленні.

Під час досудового розслідування усім підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Обвинувальний акт скеровано до Червоноградського міського суду для розгляду по суті.

Під час досудового розслідування Галицьким районним судом м. Львова їм обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Довідково:
За вчинення інкримінованих злочинів передбачено до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал