Львів'янка-рецидивістка крала в коломиянок сумочки

06.04.2018 13:29   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля
Перша крадіжка зареєстрована ще у грудні минулого року. У жінки-покупця в одному із магазинів у Коломиї пропала сумочка, у якій знаходилося 20 000 гривень. За цим фактом поліція розпочала пошуки, спрямовані на встановлення особи зловмисника, пише - Голос-Інфо.

Читайте також

На Львівщині рецидивіст пограбував колишню дружину

В ході проведених розшукових (слідчих) дій, працівники карного розшуку Коломийського відділу поліції вийшли на слід зловмисниці. Встановлено, що до вчинення вказаної крадіжки причетна 44-річна львів’янка, раніше судима за аналогічні злочини. Крім того, працівники поліції на підставі обґрунтованих доказів підозрюють її до вчинення ще однієї крадіжки з торгового закладу, але вже в лютому цього року. Таким самим способом зловмисниця викрала сумку із грошовими коштами в сумі 8600 доларів США.

Наразі їй оголошено про підозру в скоєнні кримінальних правопорушень та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

За цими фактами розпочаті кримінальні провадження передбачені ч. 4 ст. 185 (Крадіжка вчинена у великих розмірах). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Триває слідство.

СК ГУНП в Івано-Франківській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews