На Львівщині рецидивіст пограбував колишню дружину

29.03.2018 10:52   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

В Старосамбірському районі зловмисник пограбував колишню дружину. Поліцейські встановлюють обставини події. Відкрито кримінальне провадження. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, пише - Львівський портал.

Читайте також

У Буську пограбували ювелірний магазин
У Червонограді, спіймали чоловіка, який причетний до 16 крадіжок

В Старосамбірське відділення поліції 27 березня звернулася 32-річна жителька району. За словами жінки, коли вона поверталася з роботи додому, дорогою її перестрів колишній чоловік. Зловмисник влаштував скандал, після якого заподіяв заявниці тілесні ушкодження і заволодів її сумкою. В ній знаходилися грошові кошти в сумі 6 000 гривень та 100 доларів США, а також ювелірні вироби і особисті документи.

Встановлено, що до правопорушення причетний раніше судимий 32-річний місцевий мешканець.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Наразі з’ясовуються обставини події. Проводиться досудове розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews