У Львові четверо зловмисників пограбували перинатальний центр

07.04.2018 12:27   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

Поліція затримали чотирьох чоловіків, яких підозрюють у крадіжці металу з Львівського державного обласного клінічного перинатального центру. Про це 6 квітня повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова, пише - ZAXID.NET.

Читайте також

На Львівщині поліція затримала групу викрадачів дорогих іномарок

Увечері 5 квітня охоронець львівського перинатального центру, що розташований на вулиці Джорджа Вашингтона, викликав патрульних і заявив про крадіжку із проникненням.

Як встановили правоохоронці, четверо осіб зірвали у підвальному приміщенні лікарні колодку з дверей і винесли звідти метал.

Двох чоловіків патрульні затримали на місці події. Залучившись підмогою колег та обстеживши прилеглі території, поліцейські затримали ще двох грабіжників. Зловмисниками виявились львів’яни, віком від 38 до 47 років. Двоє з них були раніше неодноразово судимі.

На місце викликали слідчих та експертів. Речові докази вилучили. Попереднього відкрита кримінальна справа за ч.2 ст.185 ККУ, крадіжка вчинена за попередньою змовою групою осіб.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET