У Львові анулювали голосування за нагородження почесними відзнаками міста через спробу фальсифікації

10.04.2018 18:29   Джерело: 032.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

10 квітня, у зв'язку зі спробою накрутки голосів під час голосування за кандидатів для нагородження почесними відзнаками територіальної громади міста Львова, анулювали попередні результати.

О 16:00 на сайті ЛМР розпочалося нове голосування за «Львів'янина року», «Почесного громадянина міста» та «Шляхетну львівську родину», пише - 032.ua.

Нагадаємо, щороку у Львові відбувається конкурс, на якому мешканці міста можуть проголосувати за найкращих львів'ян у трьох вказаних вище номінаціях. Почесні відзнаки надаються за особливий внесок у розвиток чи покращення іміджу Львова.

Додамо, що проголосувати можна буде на сайті ЛМР до 14 квітня за посиланням. А уже 5 травня, на День міста Львова під час урочистої сесії оголосять «Львів'янина року», «Почесного громадянина міста» та «Шляхетну львівську родину».

Так, за звання «Львів'янина року» борються військовослужбовець, солдат 25-ї повітряно-десантної бригади Збройних Сил України, золотий та срібний призер зі стрільби з лука міжнародних змагань «Ігри Нескорених» Роман Панченко і журналістка, екс-перша заступниця голови Львівської облради Парасковія Дворянин.

За звання «Почесного громадянина міста» - Дмитро Гуменюк, Тарас Дронь, Северин Палидович, Микола Петренко, Олег Пилипенко, Олександра Сербенська, Дмитро Сосновський, Джеймс Темертей, Петро Франко. 

За звання «Шляхетної львівської родини» - родини Гладишевських, Назара Савка, Одрехівських, подружжя Міхнових.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua