На Львівщині збудують незвичайний центр публічних послуг

12.04.2018 20:30   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У Дрогобичі збудують сучасний мультифункціональний центр публічних послуг з громадським хабом.

Читайте також

У Львові не закриватимуть Центру творчості дітей і юнацтва на Погулянці

Про це повідомляє прес-служба Дрогобицької міської ради, пише - Status Quo.

У середу, 11 квітня, у Дрогобицькій міській раді під головуванням міського голови Тараса Кучми за участю керівників, спеціалістів структурних підрозділів міської ради та архітекторів відбулася нарада щодо будівництва сучасного мультифункціонального центру «Документ-Сервіс Дрогобич» у місті. Розміщений мультифункціональний центр буде на вулиці Бориславській неподалік центру.

Особливістю центру публічних послуг є те, що на першому поверсі буде розташований ще один Центр надання адміністративних послуг у місті, а на другому громадський хаб.

Окрім цього, на базі центру «Документ-Сервіс Дрогобич» у роботі будуть об'єднані всі комунальні підприємства міста, зокрема КП «Дрогобичводоканал», КП «Дрогобичтеплоенерго», Управління праці та соціального захисту населення та ін. У Центрі працюватимуть один або декілька спеціалістів від визначених структурних підрозділів міської ради, що буде дуже комфортним для дрогобичан, оскільки тоді не потрібно буде ходити по всіх комунальних підприємствах поокремо, бо всі послуги будуть доступними для отримання у центрі публічних послуг «Документ-Сервіс Дрогобич».

У громадському хабі, який буде розташований на другому поверсі Центру, будуть розміщені конференц-зали, де громадські організації та інші об'єднання матимуть можливість проводити тренінги, семінари, консультації та ін.

Окрім цього, у мультифункціональному центрі передбачено коворкінг, де матимуть змогу працювати всі охочі.

Будівництво центру публічних послуг «Документ-Сервіс Дрогобич» реалізовуватиметься за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у Львівській області. Загальна вартість проекту 12,2 млн грн: з державного фонду регіонального розвитку виділено 11 мільйонів 900 тис. грн., співфінансування з міського бюджету становить — 2 мільйони гривень. Розпочати роботи з будівництва планується через декілька місяців.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews