У поїзді Перемишль-Одеса у мешканця Львівщини прикордонники виявили нарковмісні таблетки

14.04.2018 21:49   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Уночі 13 квітня службовий собака виявив у пасажира потягу Перемишль-Одеса нарковмісні таблетки. Мешканець Червонограду незаконо перевозив 60 штук нарковмісних таблеток «Tramal» та 135 флаконів очних крапель «Tropicamidum», пише - ZAXID.NET.

Читайте також

Продавали наркотики навіть у школах: викрили банду львівських наркоділків

«В одному із купе вагону, в якому слідував 34-річний громадянин України, мешканець міста Червоноград, що на Львівщині, собака вказав правоохоронцям на можливий сховок. В ході детального огляду прикордонники знайшли загорнутими у ковдру медичні препарати, зокрема таблетки «Tramal» та очні краплі «Tropicamidum», – йдеться у повідомленні прес-служби Мостиського прикордонного загону.

Про факт виявлення препаратів, що містять наркотичні речовини, було повідомлено представників Нацполіції. Правоохоронці знайшли 60 штук нарковмісних таблеток «Tramal» та 135 флаконів очних крапель «Tropicamidum», які також вживають наркозалежні. Медичні препарати були вилучені працівниками Нацполіції з метою проведення експертного дослідження та прийняття правового рішення.

До слова, згідно Постанови КМУ від 6 травня 2000 р. №770 визначено перелік наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, які підлягають контролю. Тож порядок переміщення медичних препаратів із цього переліку через державний кордон України суворо регламентовано.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews