Відоме селище на Львівщині відмовилось від безкоштовного концерту українських зірок

Щорічний фестиваль до Дня Славського кардинально змінив формат.

05.05.2018 15:41   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

Славська ОТГ змінила формат святкування дня селища Славське, відмовившись від концерту відомих українських виконавців, який з 2010 року влаштовувало радіо «Львівська хвиля». Цей концерт щороку проводився у третю суботу липня.

Читайте також

Славське: як змінюється сьогодні колишня гірськолижна столиця України

Як повідомив на сторінці у Facebook засновник фестивалю, музичний директор та радіоведучий «Львівської хвилі» Андрій Великий, у 2018 році святкування «Дня Славська» мало відбутись 14 липня, проте організаторам раптово повідомили, що цьогоріч традиційного концерту від «Львівської хвилі» у селищі не буде, пише - ZAXID.NET.

 

У коментарі ZAXID.NET Андрій Великий уточнив, що у концерті уже погодилась безкоштовно взяти участь низка відомих виконавців: «Антитіла», Ivan Navi, Марія Яремчук, Наталка Карпа, Tayanna, KADNAY та інші. Домовленість із ними організаторам фестивалю довелось скасувати.

Начальниця відділу туризму і комунікації Славської ОТГ Ольга Безушко розповіла ZAXID.NET, що святкування дня селища Славська у 2018 році цього року відбуватиметься більш спокійно: на свято запрошуватимуть народні колективи, звучатиме етномузика. Також зміниться дата проведення святкування, проте поки що з нею в ОТГ не визначилися.

«Будемо робити наголос на місцевий колорит, традиції і колективи, які дозволять їх оживити. Також під час фестивалю будуть задіяні різні локації: спортивні, культурні та творчі. Також ми розбавимо колорит естрадними представниками, але їх не буде так багато, як залучала «Львівська хвиля», - розповіла Ольга Безушко.

Вона додала, що селище під час святкувань планує співпрацювати з «Львівською хвилею» у форматі реклами та промоції.

Зазначимо, що фестиваль «День Славська» започаткували радіоведучий «Львівської хвилі» Андрій Великий та фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя у 2010 році. Його проводили щорічно, за винятком 2014-2016 років, у третю суботу липня. Головною метою фестивалю було привернення уваги до стану доріг Славського напрямку, тому на афішах фесту спочатку і зображали дороги. Після ремонту дороги Львів-Славське у 2016 році фестиваль став традиційним святом, куди з’їжджалися туристи зі всієї області. Зокрема, у 2017 році «День Славська» зібрав, за словами Андрія Великого, більше 25 тисяч гостей.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET