Стало відомо, скільки коштуватимуть авіарейси зі Львова до Греції

12.05.2018 10:49   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Стало відомо, скільки коштуватимуть авіарейси зі Львова до Греції, які розпочнуться 30 травня.

Читайте також

Львівський аеропорт набув ще однієї ознаки європейського
Зі Львова запускають три нові рейси в Італію

Їх виконуватиме авіакомпанія Ellinair. Про це повідомили на сторінці Міжнародного аеропорту «Львів» в інтернет-мережі Facebook, пише - Status Quo.

30 травня авіакомпанія Ellinair розпочинає виконання рейсів зі Львова до Греції. У Міжнародному аеропорту «Львів» розповіли, що програма польотів розпочнеться з прямих рейсів між Львовом та Салоніками один раз на десять днів, а з 8 червня також за розкладом один раз на 10 днів додадуться рейси до міста Іракліон. Вартість квитків в обидва боки на ці напрямки стартує від 6450 гривень (200 євро).

«Усі рейси виконуватимуться на сучасних літаках «Аеробус 319» та «Боїнг 737-400». Авіакомпанія Ellinair надає пасажирам всіх своїх рейсів та для всіх класів бронювання можливість безкоштовного провезення багажу, вагою до 20 кілограмів та ручної поклажі – до восьми кілограмів», – поінформували також в аеропорту.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews