Співачка зі Львова взяла участь у скандальному концерті до 9 травня

13.05.2018 10:31   Джерело: Експрес
Опубліковано : Патрік Скеля

Уродженка Львова Наталія Бучинська також «засвітилася» серед артистів, що взяли участь на великому концерті «Победа. Одна на всех» на телеканалі «Інтер». Про це пише - Експрес.

Читайте також

Концерт Бабкіна у Львові скасували після блокування клубу
Молода співачка з Львівщини наклала на себе руки

Під постом подяки за участь у концерті Бучинська написала: «Вітаю всю Команду Інтера! Концерт прекрасний! Так тримати! Ми з Вами!».

Нагадаємо, у березні 2015 року кілька десятків громадських активістів пікетували Львівську обласну філармонію, протестуючи проти виступу співачки Наталії Бучинської, яку вони звинуватили в участі у концертах на підтримку Партії регіонів та колишнього президента Януковича. 

Активісти через гучномовець закликали відвідувачів бойкотувати концерт, повернути квитки до каси, а гроші віддати на потреби військових. За їхніми словами, те, що Бучинська запросила на сьогоднішній виступ кількох поранених бійців АТО – це просто замилювання очей і спроба ввести в оману патріотів.  Гучна акція привернула увагу львів’ян, які прямували на концерт.

Дехто ігнорував заклики активістів, але були й такі, хто викидав або рвав квитки біля входу до філармонії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Експрес