Porsche 911 і Bentley Mulsane: які авто купували львів’яни у квітні

14.05.2018 12:31   Джерело: Кулемет.com
Опубліковано : Патрік Скеля

Минулого місяця у Львові та області зареєстрували майже 300 нових автомобілів, серед них є Bentley Mulsane вартістю майже 500 тисяч доларів, пише - Кулемет.com.

Читайте також

Водій загинув під колесами власного автомобіля у Львові

Сумарна вартість зареєстрованих автомобілів у регіоні минулого місяця становила майже 10 мільйонів доларів США, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання. 44% зареєстрованих у Львові авто входить у ціновий діапазон від 17 до 35 тисяч доларів США. Ще 27% – дорожчі 35 тисяч. Середня ціна автомобіля в регіоні в квітні становила майже 34 тисячі доларів США.

Як повідомляє аналітичний відділ сайту з продажу автомобілів RST.ua, найчастіше купували автомобілі марки Renault. У Львові за місяць зареєстрували 39 таких авто суму 600 тисяч доларів. Також у регіоні часто купували Toyota та Audi. Серед моделей лідером продаж стало Renault Logan. Крім цього, в регіоні зареєстрували спорт-кар Porsche 911.

Загалом, минулого місяця в Україні зареєстрували понад 6 500 нових автомобілів на суму 200 мільйонів доларів. Порівняно з квітнем минулого року, витрати на покупки автомобілів збільшились на 10%, а середня ціна по країні тепер становить 30 тисяч доларів США.

Нагадаємо, впродовж першого кварталу 2018 року у Львові та області зареєстрували майже тисячу нових автомобілів на суму 28 мільйонів доларів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кулемет.com