Контрабандні кальян і алкоголь виявили в автомобілі у Шегинях

14.05.2018 14:54   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

13 травня 2018 року смугою руху «червоний коридор» в зону митного контролю МАПП «Шегині» у напрямку виїзд з України в Республіку Польща заїхав автомобіль «Volksvagen Crafter» під керуванням 32-річного громадянина України, мешканця Волині, разом з пасажирами, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

​ Іноземець хотів провезти через кордон розвідувальний пристрій
Гвинтівку під набій Флобера знайшов службовий пес на «Раві-Руській»
У автомобілі мешканця Львівщини митники виявили 820 пачок сигарет

Під час митного контролю виникла підозра щодо наявності в автомобілі товару, що переміщується з приховуванням від митного контролю. У зв’язку з цим транспортний засіб було скеровано в місц

е для поглибленого огляду товарів і транспортних засобів, де в бокових та задніх дверях багажника автомобіля в поліетиленових пакетах було виявлено 80,5 кг тютюну для кальяну та 12 л рідини з вмістом алкоголю.Так громадянин України вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням спеціально виготовлених сховищ.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил, передбачене ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України. Прихований товар та автомобіль 2008 року випуску вилучено. Їх вартість буде визначено додатково. Справу скерують до суду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів