У Личаківському районі з'явиться квітковий торт

24.05.2018 17:30   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У Личаківському районі висаджують квіти, зокрема на кільці вулиць Липинського - Богдана Хмельницокого з'явиться квітковий торт.

Читайте також

Тротуар біля Стрийського ринку у Львові поділили між перехожими і продавцями квітів
П’яні іноземці пошкодили клумби в центрі Львова

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, пише - Status Quo.

Бегонію, чорнобривці, сальвію та інші рослини вже висаджено на 5-ти локація району. У планах встановлення квіткових тортів і пірамід на кільці вул. Липинського — вул. Б. Хмельницького та на Галицькому перехресті.

Зокрема, квіти вже висаджено на пл. Митній, квітковий трикутник сформовано на вул. Зелена-Студентська, на вул. Тершаковців висаджено квіти у формі прапора України — синьо-жовтих кольорів. Також квіти висадили у сквері на пл. Петрушевича, і на вул. К. Левицького, 67, біля Личаківської районної адміністрації.

Завтра заплановано роботи з висадки квітів на вул. Івасюка — вул. Левицького, на вул. Чехова — вул. Личаківська (біля військового госпіталю) та на вул. Пекарська.

Залишається ще дві великі локації — це кільце на вул. Липинського — Богдана Хмельницького. Тут з квітів буде сформовано 4 торти. Також 4 квіткові піраміди буде встановлено на Галицькому перехресті. Вартість робіт на цих двох об’єктах становить 220 тис. грн. Загалом на висадку квітів на усіх об’єктах у нас передбачено 725 тис. грн. Роботи виконує підрядна організація ТОВ «Плантпол-Україна», яка стала переможцем тендеру на проведення цих робіт.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews