За жорстоке побиття жінки львів'янина засудили на сім років

27.05.2018 17:41   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

Галицький районний суд Львова призначив сім років позбавлення волі чоловіку, який через ревнощі жорстоко побив співмешканку. Відповідний вирок суду оприлюднений у реєстрі судових рішень, пише - ZAXID.NET.

Читайте також

Львів’янину, який до смерті побив чоловіка, загрожує до 10 років ув’язнення

Як зазначається у вироку суду, чоловік раніше був неодноразово судимий за крадіжку, хуліганство, зберігання наркотиків, погрозу вбивством та тілесні ушкодження. Цього ж разу, в ніч з 9 на 10 лютого 2017 року він у квартирі на вул. Під Дубом у Львові завдав тяжких тілесних ушкоджень своїй співмешканці, з якою жив близько півроку.

За словами потерпілої, чоловік спочатку бив її в обличчя, потім дерев’яною – палкою по голові та тулубу, а коли жінка опинилася на підлозі, бив її ногами. Внаслідок побиття жінку госпіталізували до лікарні, де її прооперували через розрив селезінки.

Чоловік у суді свою провину визнав частково, заявивши, що побив жінку через ревнощі, однак стверджував, що побиття не мало тяжких наслідків.

Однак згідно з висновком експертизи, внаслідок побоїв потерпіла отримала травматичний розрив селезінки, який є тяжким тілесним ушкодженням, переломи ребра та носа, рани голови та множинні садна.

Відтак, суд визнав чоловіка винним за ч. 1 ст. 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження) та призначив йому сім років позбавлення волі. Термін відбуття покарання йому рахуватимуть з часу взяття під варту, тобто з 6 червня 2017 року. Кожен день перебування в СІЗО зловмиснику зарахують за два дні в’язниці. Таким чином йому лишилося відбути близько п'яти років ув'язнення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET