Апеляційний суд Львівської області поставив крапку в справі топ-хабарника

30.05.2018 16:46   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Апеляційний суд Львівської області не задовольнив позов екс-замдиректора «Західукргеології» Ігоря Михайловського до ДП НАК «Надра України» «Західукргеологія» про поновлення на роботі та оплату за час вимушеного прогулу.

Читайте також

Суд не дозволив Львівській міськраді викупити стадіон «Сільмаш»
Шахрая, який завдав Львівській міськраді шкоди на понад 30 мільйонів, судитимуть

 

«Апеляційну скаргу Михайловського залишено без задоволення, а рішення першої інстанції залишено без змін. Зазначу, що рішення апеляційного суду набирає законної сили з моменту проголошення», - зазначив в коментарі Гал-інфо начальник юридичного відділу ДП НАК «Надра України» «Західукргеологія» Володимир Батько, пише - Гал-інфо.

Нагадаємо, що суд першої інстанції відмовив у задоволені позову Михайловського. Тобто визнав, що звільнення було законним: проведеним з повним дотриманням усіх правил.

Додамо, заступник директора з геології та інвестиційної діяльності дочірнього підприємства НАК «Надра України» «Західукргеології» Ігор Михайловський був затриманий на  хабарі у своєму службовому кабінеті -    13 липня 2016 року. Кримінальне провадження правоохоронці відкрили за ч. 4 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою в особливо великому розмірі). Санкція за такий злочин  передбачала позбавлення волі на строк від 8 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю  на строк до трьох років з конфіскацією майна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews