На Львівщині чоловік підставив дружину під статтю

31.05.2018 09:32   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

В Бориславі жінка заволоділа транспортним засобом, який колись їй належав та який продав її чоловік.

Читайте також

На Львівщині поліція затримала групу викрадачів дорогих іномарок

Працівники поліції встановлюють обставини правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, пише - Status Quo.

В Бориславське відділення поліції звернувся за допомогою 40-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що 26 травня близько 13.00 невідома особа заволоділа його автомобілем Volkswagen Golf 3, який він залишив на вулиці Міцкевича.

Правоохоронці встановили, що до вчинення правопорушення причетна 41-річна жителька міста Дрогобич, попередня власниця транспортного засобу. Встановлено, що її чоловік продав Volkswagen Golf, не поставивши до відома дружину. Перебуваючи у Бориславі, жінка випадково побачила автомобіль, вирішила, що його було викрадено та, маючи другу пару ключів, поїхала автомобілем додому.

Наразі вчинок жінки попередньо кваліфіковано за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Максимальне покарання, передбачене статтею, - позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років. Проводиться досудове розслідування, встановлюються обставини події.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews