Вулицю Зимову у Львові до вересня закриють для автівок

31.05.2018 21:28   Джерело: Варіанти
Опубліковано : Патрік Скеля

На ділянці цієї вулиці від вул. Варшавської до вул. Тунельної ремонтуватимуть водопровід.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради, пишуть - Варіанти.

З 09.00 год 1 червня і до 20.00 год 1 вересня перекриють рух транспорту на вул. Зимова, на ділянці від вул. Варшавська до вул. Тунельна.

За ці три місяці тут планують замінити аварійні ділянки водопровідно-каналізаційних мереж, роботи виконуватиме ТзОВ «Метрополіс».

«Відбудеться заміна аварійних ділянок водопроводу від вул. Варшавської до перехрестя в районі будинку №30 по вул. Зимова, довжиною 240 м, із заміною запірної арматури та вводів до будинків та встановленням нових пожежних гідрантів. Водночас відбудеться заміна аварійних ділянок каналізації довжиною 230 м із заміною каналізаційних випусків від будинків та випусків з дощових ринв і влаштуванням по вулиці дощоприймачів з гідрозатворами. Вартість виконання робіт – 3,9 млн грн», – наголосили у ЛМКП «Львівводоканал».

Об’їзд вулиці здійснюватиметься відповідно до затвердженої схеми організації дорожнього руху.

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради просить вибачення у мешканців за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням необхідних ремонтних робіт.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Варіанти