Аграріям Львівщини з обласного бюджету відшкодують 2,5 мільйона гривень

01.06.2018 13:30   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

У департаменті агропромислового розвитку Львівської ОДА відбулось чергове засідання конкурсної комісії, на виконання Комплексної програми підтримки та розвитку агропромислового виробництва Львівської області на 2016-2020 роки.

Одним із ключових питань, які розглядалися на засіданні, стала фінансова підтримка суб’єктів господарювання аграрного сектору економіки шляхом компенсації відсотків за кредитам, передає прес-служба Львівської ОДА, пише - Дивись.info.

«Результатом роботи комісії стало надання права на отримання компенсації 5 суб’єктам господарювання на суму 500,0 тис грн, що разом із попередніми рішеннями склало річний ліміт коштів в сумі 2,5 млн грн виділених Львівською обласною радою на 2018 рік», – розповіла т.в.о. директора департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Людмила Гончаренко.

Як інформують у департаменті  даний фінансовий ресурс дозволить здешевити 32,2 млн грн кредитних коштів залучених аграріями у банківських установах та кредитних спілках для придбання сільськогосподарської техніки, мінеральних добрив, засобів захисту рослин, паливо-мастильних матеріалів, кормів тощо.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info