Восьмеро львівських курсантів і студентів отримуватимуть стипендію Верховної Ради

07.06.2018 10:28   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

В облдержадміністрації запевнили: «Впродовж 2018 року 66 студентів і курсантів вищих навчальних закладів отримуватимуть соціальні стипендії Верховної Ради України, призначені для студентів з числа дітей-сиріт та дітей з малозабезпечених сімей», пише - Щоденний Львів.

Про це повідомили в середу, 6 червня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Серед них – восьмеро курсантів і студентів львівських вишів. Зокрема – курсант Військового коледжу сержантського складу Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Віолетта Аксьоненко, студент Української  академії друкарства Ігор Бересь, студентка Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Гжицького Наталія Герез, студентка Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького Олександра Жвавець, студентка Національного університету «Львівська політехніка» Надія Ксендзук, студент Львівської національної музичної академії імені Миколи Лисенка Віталій Прусак, студентка Педагогічного коледжу Львівського національного університету імені Івана Франка Марія Скоропад, студентка Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Гжицького Роксолана Штуллер».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews