Львівські поліцейські затримали 21-річну матір, яка на вулиці з немовлям вживала алкоголь

19.06.2018 23:34   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Львівські патрульні винесли постанову на 21-річну львів’янку, яка близько 22:00 у понеділок, 18 червня, розпивала алкоголь на вул. Кульпарківській у присутності дитини. Про це повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області, пише - ZAXID.NET.

Жінку, яка перебувала у нетверезому стані із дитиною 2018 року народження, помітили перехожі, які і викликали поліцію.

«Вчора екіпаж патрульної поліції отримав інформацію, що на вулиці Кульпарківській перебуває жінка з немовлям та неадекватно себе поводить Інспектори прибули на місце події та побачили особу, яка мала ознаки алкогольного сп’яніння, а на руках в неї немовля. Патрульні зрозуміли, що залишати дитину з жінкою в такому стані не можна та викликали швидку», - повідомили у прес-службі патрульної поліції.

Медики оглянули дитину та матір, після чого їх доставили додому. Патрульні повідомили про неналежне виконання обов’язків догляду за дитиною дільничого інспектора Франківського відділу поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews