Львів пропонують визнати містом традиційної сексуальної орієнтації

27.06.2018 14:47   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Визнати Львів містом, що виступає за популяризацію традиційних сімейних цінностей – відповідна петиція зареєстрована в Єдиній системі місцевих петицій. 

«У зв'язку з проведенням маршу рівності прошу зауважити її відсутність стосовно людей традиційної секусальної орієнтації, - пише автор петиції Андрій Сирватка. - Вважаю за необхідне визнання Львівською міською радою міста Львова як міста, що виступає за популяризацію традиційних сімейних цінностей», пише - Status Quo.

Задля цього він пропонує передбачити належні публічні заходи з популяризації традиційного способу життя. Заходи повинні проводитися декілька разів в рік та передбачати програму соціальної реклами.

«Дівчинка не повинна соромитись рости слабкою дівчинкою, а хлопчик повинен розуміти, що рости сильним і мужнім чоловіком - це честь. Прошу підтримати всіх, у кого є діти і кому не байдужа їх доля. З нашої мовчазної згоди за нас вирішать, що нам краще», - наполягає автор петиції.

Станом на 26 червня петицію підписали 5 осіб з 500 необхідних.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo