На Львівщині судили призовника, який відмовився служити

29.06.2018 16:32   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині судили хлопця, якого призвали на строкову службу, але він відмовився служити. 

Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень, пише - Status Quo.

Як зазначається у матеріалах рішення суду, хлопець, раніше судимий за крадіжку, отримав повістку прибути 11 травня до Золочівського районного військового комісаріату для відправлення у обласний збірний пункт. Проте на вказаний час і дату не прибув до Золочівського районного військового комісаріату без поважних причин, чим ухилився від призову на строкову військову службу.

Між прокуратурою та обвинуваченим укладено угоду про визнання винуватості, згідно з якою останньому призначене покарання в межах санкції ст. 335 КК України у виді обмеження волі строком на три роки із застосування ст.75 КК України та звільнено від відбування призначеного основного покарання з випробуванням.

11 червня 2018 року   Золочівський районний суд Львівської області затвердив ухвалену угоду, призначив покарання у виді обмеження волі строком на три роки та звільнив від його відбуття з випробуванням на один рік.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo