На Львівщині батькові, який побив сина-інваліда доведеться заплатити йому 10 тис. грн.

30.06.2018 14:34   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У Миколаєві батькові, який побив сина - інваліда 2-ї групи, доведеться заплатити йому 10 тис. грн. компенсації.

Читайте також

Самбірська міськрада за незаконне звільнення чиновниці з бюджету виплатить 25 тис. грн
У Самборі невідомий чоловік побив 13-річного хлопця
Львів’янину, який до смерті побив чоловіка, загрожує до 10 років ув’язнення

Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень, пише - Status Quo.

Як зазначається в рішенні суду, чоловік прийшов додому, обурився, що, начебто, було дуже накурено і наніс сину, який лежав у ліжку, кілька ударів ногою по тулубу.

У судовому засіданні батько заперечував нанесення ударів, стверджував, що лише зробив зауваження та, щоб налякати сина, заскочив до нього на ліжко. Проте суд повірив матері та сину, а також висновку експерта, згідно з яким встановлений діагноз «забій м'яких тканин грудної клітки справа, живота, правого тазо-кульшового суглобу і стегна».

Миколаївський районний суд Львівської області визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ст. 126 ч.1 КК України, та призначив покарання у виді штрафу у розмірі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 850,00 грн. Окрім того, враховуючи моральну шкоду, завдану потерпілому, його стан здоров'я, оскільки він є інвалідом ІІ групи, суд частково задовольнив цивільний позов в розмірі 10 000,00 грн.

Вирок може бути оскаржено в апеляційному порядку до Апеляційного суду Львівської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews