Львів’янин приховав 5,4 млн. гривень доходу

14.07.2018 13:35   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Прокурори й слідчі фіскальної служби Львівщини відшкодували бюджету понад 800 тисяч гривень податків.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в середу, 11 липня, що працівники слідчого та оперативного управління Головного управління ДФС у Львівській області викрили в ході розслідування кримінального провадження за статтею 212 Кримінального кодексу України (ухилення від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів) службову особу одного з товариств Львова, який упродовж 2017 року надавав громадянам України консультаційні послуги у сфері придбання та імпорту з-за кордону транспортних засобів. За свою роботу він отримав 5,4 млн. гривень доходу, однак, звітність про такі доходи до контролюючих органів умисно не подав, пише - Щоденний Львів.

«Таким чином до державного бюджету не надійшли 805 тисяч гривень податків. У ході судового розгляду кримінального провадження, враховуючи повне та добровільне відшкодуванням обвинуваченим збитків державі, судом винесено ухвалу про звільнення його від кримінальної відповідальності на підставі частини 4 статті 212 Кримінального кодексу», – поінформували також у прес-службі прокуратури Львівської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів