Львів’янин виграв суд всесвітньовідомої косметичної корпорації

21.07.2018 09:37   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

Захисник української мови Святослав ЛІтинський виграв суд в українського представництва всесвітньовідомої французької корпорації Yves Rocher. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, пише - Львівський портал.

«Сьогодні Франківський районний суд м. Львова задовольнив мій позов до Yves Rocher щодо їхнього інтернет-магазину. Стягнув судовий збір у розмірі 1400 грн», – написав активіст.

В березні 2016 року Святослав Літинський звертався до головного офісу компанії, однак його не хотіли там почути, саме тому ефективним способом захисту права став саме позов. Отримавши його, Yves Rocher почав перекладати свій сайт і до кінця розгляду справи (більш ніж пів року) цей переклад завершили.

«Однак, представник Ів Роше, окрім того, що всіляко заперечував моє право на отримання їхньої інформації українською, ще й повідомив, що неодмінно оскаржуватиме це судове рішення.
Шановне Yves Rocher Ukraine, я тричі вашому представнику пропонував укласти мирову угоду, оскільки сайт ви таки почали перекладати, однак він відмовлявся й досі вважає за потрібне судитися й далі витрачаючи ваші кошти… Чекаю вашої апеляції», – додав львів’янин.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал