«Нові» берлінські трамваї не зможуть повноцінно їздити по Львову? (Фото, відео)

25.07.2018 20:37   Джерело: Гал-інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Закуплені в Берліні користовані трамваї Tatra KT4 мають одну конструктивну особливість, в них двері відкриваються назовні, пише - Гал-інфо.

 
 

Це можна побачити не лише на фотографіях, але і на відео в Youtube виконавши відповідний запит.

Так само на можна побачити, що в місцях курсування цих трамваїв немає платформ. В той же час у Львові на трамвайних зупинках масово впроваджують підвищені платформи.

 

І як стало відомо, є всі шанси на те, що двері придбаних трамваїв не зможуть відкритись на зупинках де є такі платформи. А це практично всі нові зупинки біля вокзалу, а також майже по всьому маршруту трамваю №8 на Сихів. Також підвищення спорудили в центрі Львова на вулиці Дорошенка.

За інформацією ЗМІ, саме підвищені платформи в свій час стали на заваді курсування п'ятисекційного трамваю «Електрон» на Сихів.

Доповнено:

Як повідомив в коментарі Гал-інфо заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий, якщо по місцю виявиться, що двері таки не відкриваються, то їх можна модифікувати доробкою у вигляді щіток на нижній частині і вони будуть відкриватись.

«Ми це бачили ще в Берліні, але на превеликий жаль це не магазин де можна було замовити додатково якісь опції. Є така модель і є саме така модифікація. Ми зважили всі за і проти і прийняли таке рішення. За потреби ми можемо частково підкоригувати маршрути, в частині трамваїв модифікуємо двері, а інша частина буде їздити по інших маршрутах», - зазначив Андрій Білий.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Гал-інфо