У Дрогобицькому районі через три роки може з'явитися сміттєпереробний завод

30.07.2018 20:38   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

У Дрогобицькому районі за результатами віче, яке відбулося у Дрогобичі 29 липня, можуть побудувати сміттєпереробний завод. 

Про це повідомляє прес-служба Дрогобицької міської ради., пише - Status Quo.

За інформацією прес-служба на Віче прийняли резолюцію:

  1. Підтримати звернення до Президента України Петра Порошенка, Прем’єр міністра Володимира Гройсмана, Кабінету Міністрів України, Голови Верховної Ради України Андрія Парубія, Верховної ради України, Генерального прокурора України Юрія Луценка, Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, Голови Львівської Державної адміністрації Олега Синютки, начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Валерія Середи, керівника Дрогобицької місцевої прокуратури Юрія Малахівського, начальника місцевої поліції Андрія Біласа про вчинення необхідних дій щодо розблокування Дрогобицького міського сміттєзвалища, з метою проведення ремонтних робіт, його рекультивації та підготовки до закриття у 2020 році.
  2. Підтримати звернення до Генерального прокурора України Юрія Луценка, Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Валерія Середи, керівника Дрогобицької місцевої прокуратури Юрія Малахівського, начальника місцевої поліції Андрія Біласа про встановлення та притягнення до відповідальності осіб, які причетні до незаконного блокування сміттєзвалища та своїми діями завдали бюджету Дрогобича збитків на мільйони гривень.
  3. Запропонувати місцевій владі Дрогобича побудувати в межах промзони міста екологічно безпечний сміттєпереробний завод впродовж найближчих двох-трьох років.
  4. Підтримати реалізацію програми сортування сміття на теренах міста Дрогобича, що своєю чергою скоротить об’єми накопичення відходів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo