У Львові впіймали чотирьох зловмисників, які біля вокзалу пограбували чоловіка (Фото)

01.08.2018 16:29   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Патрульні затримали чотирьох осіб, які ймовірно причетні до пограбування на площі Двірцевій.

Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівської області, пише - Львівський портал.

Так, нині вночі патрульні отримали повідомлення, що на площі Двірцевій відбувся грабіж. Інспектори прибули на місце та дізналися від заявника, що декілька осіб напали на нього, зірвали з шиї золотий ланцюжок та побігли геть. Чоловік розповів, що зловмисників було четверо: три чоловіки та жінка, описав в чому вони були одягнені та куди побігли. Всі патрульні Львова отримали опис.

Майже одразу в радіоефір вийшли два екіпажі патрульної поліції, які в різних місцях виявили осіб, схожих по опису в орієнтуванні. Інспектори разом з заявником спершу поїхали до приміського вокзалу, де зупинили двох невідомих, проте потерпілий їх не впізнав. Тоді патрульні поїхали на вулицю Чернівецьку, де інший екіпаж зупинив трьох чоловіків та жінку. Заявник підтвердив, що саме вони напали на нього.

В одного з затриманих виявили золотий ланцюжок. Перевірка в базі даних показала, що один з них вже притягувався за розбій. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews