Форум видавців у Львові: хто має право на безкоштовний вхід

08.08.2018 18:46   Джерело: Буський Медіа Портал
Опубліковано : Патрік Скеля

6 серпня стартує передпродаж квитків на найбільший літературний фестиваль країни – 25 Book Forum, який відбудеться 19-23 вересня у Львові. Цьогоріч вхід на ярмарок для певних категорій осіб буде вільним, пише - Буський Медіа Портал.

Право безкоштовного входу матимуть:

Працівники закладів освіти (дошкільних навчальних закладів, закладів загальної середньої, позашкільної освіти, професійно-технічної освіти, працівники вищих навчальних закладів) (необхідно попередньо зареєструватись на сайті bookforum.ua, реєстрація буде відкрита з 06 серпня до 10 вересня 2018р.);
Працівники структурного підрозділу Управління освіти департаменту гуманітарної політики ЛМР, працівники структурного підрозділу Департаменту освіти та науки ЛОДА (необхідно попередньо зареєструватись на сайті bookforum.ua, реєстрація буде відкрита з 06 серпня до 10 вересня 2018р.);
Працівники бібліотек, музеїв, театрів (необхідно попередньо зареєструватись на сайті bookforum.ua, реєстрація буде відкрита з 06 серпня до 10 вересня 2018р.);
Працівники громадських організацій у сфері освіти і культури (необхідно попередньо зареєструватись на сайті bookforum.ua, реєстрація буде відкрита з 06 серпня до 10 вересня 2018р.);
Діти до 16 років (на підставі свідоцтва про народження або паспорта);
Особи з інвалідністю I-II груп (на підставі спеціального посвідчення);
Військовослужбовці строкової служби (на підставі спеціального посвідчення);
Учасники АТО (на підставі спеціального посвідчення);
Пенсіонери (на підставі пенсійного посвідчення);
Особи, пов’язані із книговиданням та книгорозповсюдженням: автори, перекладачі, ілюстратори, книгознавці (необхідно буде попередньо зареєструватись на сайті bookforum.ua, реєстрація буде відкрита з 06 серпня до 10 вересня 2018р.).
Для усіх інших відвідувачів Форуму:

1. Одноденний квиток

Ціна в передпродажі – 35 грн, у дні фестивалю – 50 грн.

Квиток на один день може бути використаний в обраний вами день з 20 по 23 вересня. Квиток на вході підлягає обміну на контрольний браслет, з яким ви зможете відвідувати книжковий ярмарок та всі заходи 13 Літературного фестивалю, крім платних, впродовж одного дня.

Власники одноденного квитка зможуть вийти з території та увійти на територію фестивалю НЕОБМЕЖЕНУ кількість разів протягом одного дня проведення фестивалю в робочі години.

2. Квиток на чотири дні

Ціна в передпродажі – 70 грн, у дні фестивалю – 100 грн.

Квиток на чотири дні на вході підлягає обміну на контрольний браслет, з яким ви зможете відвідувати книжковий ярмарок та всі заходи 13 Літературного фестивалю, крім платних, протягом 20-23 вересня.

Власники квитка на чотири дні зможуть вийти з території та увійти на територію фестивалю НЕОБМЕЖЕНУ кількість разів протягом чотирьох днів проведення фестивалю в робочі години.

3. Квитки для студентів (при наявності діючого студентського квитка)

Ціна одноденного квитка в передпродажі – 15 грн, у дні фестивалю – 30 грн.

Квиток на один день може бути використаний в обраний вами день з 20 по 23 вересня. Квиток на вході підлягає обміну на контрольний браслет, з яким ви зможете відвідувати книжковий ярмарок та всі заходи 13 Літературного фестивалю, крім платних, впродовж одного дня.

Власники одноденного квитка зможуть вийти з території та увійти на територію фестивалю НЕОБМЕЖЕНУ кількість разів протягом одного дня проведення фестивалю в робочі години.

4. Квиток на «Ніч поезії та музики non-stop»

Ціна в передпродажі – 150 грн, у дні фестивалю – 200 грн.

Квиток на акцію «Ніч поезії та музики non-stop» в рамках 13 Літературного фестивалю, яка відбудеться 22-23 вересня з 21:00 до 06:00 на території !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26.

УВАГА!

НІКОЛИ! Не виставляйте фото свого квитка, де чітко видно штрих-код, який можуть скопіювати шахраї та використати його до того, як це зробите ви. Фестиваль за такі випадки відповідальності не несе.

НІКОЛИ! Не купуйте квитки з рук. Офіційні ресурси, де ви можете придбати квитки на 25 Book Forum – вказані на сайті. У фестивалю немає жодних інших представників, які мають дозвіл на торгівлю квитками чи абонементами, тож якщо ви придбали квитки з рук, ми не можемо гарантувати, що це не підробка і що буде дійсним штрих-код на ньому.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Буський Медіа Портал