У Львові судитимуть вербувальника жінок у борделі

16.08.2018 17:07   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Вербувальнику жінок у борделі загрожує від п’яти до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте також

У Львові викрили “салон” в якому надавали платні сексуальні послуги (фото)
Де ховалися старі львівські борделі (Фото)

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в середу, 15 серпня: «Слідчими Нацполіції завершено досудове розслідування стосовно 55-річного жителя Вінницької області, який підозрювався у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 cтатті 149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми, вчинена за попередньою змовою групою осіб). Правоохоронці затримали зловмисника цьогоріч 14 червня безпосередньо під час відправки дівчат у аеропорту «Бориспіль», пише - Щоденний Львів.

«Зловмисник достовірно знав, що двоє жінок із Миколаївщини опинились у складних життєвих обставинах (відсутнє житло, робота та гроші), скористався їх уразливим станом та у травні-червні 2018 року завербував їх для роботи у борделях Китаю. Під час досудового розслідування, суд обрав чоловіку міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 528 тисяч гривень, яку він сплатив», – поінформували також у прокуратурі.

«Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Галицького районного суду Львова для розгляду по суті. За вчинення такого злочину законом передбачено покарання у вигляді від п’яти до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна», – повідомили також у прокуратури Львівської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів