На Львівщині з'явилися шахраї, які видають себе за податківців

16.08.2018 21:29   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Дрогобицька ОДПІ Головного управління ДФС у Львівській попереджає, що на території обслуговування знову активізували свою діяльність шахраї, які з метою заволодіння грошовими коштами суб'єктів господарської діяльності видають себе за працівників фіскальної служби.

Читайте також

У Львові підприємець приховав від податкової 1 мільйон гривень

Про це інформує Трускавецька міська рада, пише - Status Quo.

Встановлено, що з телефону номеру 098-797-23-83 платникам податків надходять телефонні дзвінки нібито від керівника Трускавецького відділення Дрогобицької ОДПІ з проханням надати фінансову допомогу, а також шахраї надсилають смс-повідомлення з проханням перерахувати 10 тис. гривень на рахунок 5167 8020 0150 1771, відкритий в Ощадбанку.

Тому Дрогобицька ОДПІ звертається до платників податків: шахраї, які діють у такий спосіб, не мають жодного відношення до керівництва ОДПІ.

"Просимо бути обачними, не піддаватися на провокації, а у разі отримання інформації про такі пропозиції, вчинення протиправних дій від імені працівників органів ДФС негайно інформувати управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Львівській області за телефоном (032)-297-36-09 або відповідний підрозділ Національної поліції за номером телефону 102", - наголошують у Дрогобицькій ОДПІ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo