Львівських перевізників зобов'язали мати GPS-системи

13.09.2018 16:40   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Наявність у перевізника GPS-системи, встановленої на транспортних засобах, — умова конкурсу визначення перевізників на міських автобусних маршрутах.

Про це повідомив в.о. начальника управління транспорту Львівської міської ради Олег Партика, інформує прес-служба Львівської міської ради, пише - Status Quo.

В додаткових умовах до оголошеного конкурсу на визначення автомобільного перевізника на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Львові чітко прописано: «наявність у перевізника GPS-системи, встановленої на транспортних засобах, які пропонуються для роботи на автобусних маршрутах загального користування, з обов’язковим технічним забезпеченням передачі даних в центр керування руху».

«Загалом, усі автобуси обладнані GPS-трекерами. Перевізники мають укладені договори з відповідними організаціями. І в разі поломки GPS-трекера, їх оперативно ремонтують. Якщо не можуть на місці відремонтувати (збій системи чи більш складні поломки), тоді трекер відправляють на завод для ремонту. Але насправді відсоток несправних трекерів невеликий».

В.о. начальника управління транспорту Львівської міської ради Олег Партика.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo