Президент присвоїв Львівській філармонії статус національної

20.09.2018 10:25   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Президент Петро Порошенко запевнив у середу, 19 вересня, під час концерту Мирослава Скорика у Львівській обласній філармонії, що він присвоїв їй статус національної.

Читайте також

Капрановим вдалося знайти людину, яка вкрала бульдозер, на якому виступав Порошенко під час Майдану

Глава держави відзначив: «Львівська обласна філармонія за понад сто років стала однією з провідних концертних установ України. На цій сцені виступали кращі музиканти світу. Львівська філармонія відома як прекрасний організатор музичних фестивалів, мистецьких виставок, міжнародних майстер-класів. Тут створено умови для діяльності багатьох концертних колективів. Тут плекають молоді таланти, експериментують і втілюють найсміливіші проекти», пише - Щоденний Львів.

Петро Порошенко також стверджував: «Я як Президент високо ціную діяльність філармонії. Цінуємо діяльність її мистецьких колективів. І тому сьогодні я підтримав пропозицію Львівської обласної державної адміністрації щодо надання Львівській обласній філармонії статусу національної. Вітаю вас із цією подією».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів