Стало відомо, коли на Львівщині розпочнеться опалювальний сезон

Опалення у помешканнях львів’ян з’явиться тоді, коли похолоднішає. У Львові готуються вимикати опалення.

26.09.2018 19:40   Джерело: LV Область.Онлайн
Опубліковано : Патрік Скеля

Опалювальний сезон на території Львова планують розпочати традиційно у жовтні або ж коли на вулиці буде низька температура.

Інформацію про це оприлюднили на сайті Львівської міської ради. Там зазначили, що опалення у будинках львів’ян буде у тому випадку, коли протягом трьох днів температура повітря становитиме менше восьми градусів тепла, пише - .

Як зазначається, у мережі теплопостачальні підприємства наразі почали заливати воду. Крім того наразі Львівські комунальні підприємства розпочали перевірку та монтаж лічильників тепла, а також перевіряють усі мережі, щоб під час холодів не виникало аварійних ситуацій.

Варто додати, що минулого року опалення у школах та лікарнях Львова ввімкнули 3 жовтня, а у будинках львів’ян – 10 жовтня.

Зазначимо, що «Львівобленерго» опалює понад 1600 будинків, 198 навчальних закладів та 46 лікарень, а «Залізничнетеплоенерго» – 525 багатоповерхівок, 42 шкіл та садків та 6 медичних закладів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LV Область.Онлайн