Автомобіль збив двох львів’янок на зупинці громадського транспорту

09.10.2018 18:56   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

5 жовтня близько 17.00 у Пустомитівський відділ поліції надійшло повідомлення, що на під’їзній автодорозі до Львова сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілим, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

ДТП на Самбірщині: загинуло двоє людей
Внаслідок жахливого ДТП на Львівщині загинуло двоє людей
У Пустомитівському районі водій-втікач переїхав пішохода

Про це поінформували в суботу, 6 жовтня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Як попередньо з’ясували поліцейські, водій автомобіля «ВАЗ 21099», 61-річний житель Одеської області, не впорався із керуванням та скоїв наїзд на двох 30-річних львів’янок, які знаходилися на зупинці громадського транспорту. Після цього «дев’ятка» з’їхала у кювет та перекинулася».

«У результаті ДТП одна з потерпілих госпіталізована у лікарню. Інша жінка після надання медичної допомоги відпущена додому. У водія лікарі діагностували забійні садна обох кистей. За фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), яка передбачає обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого», – повідомили в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів