Львівська залізниця планує збільшити кількість вагонів в електричках

10.10.2018 10:53   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У серпні-вересні цього року на Львівській залізниці відновлено 6 вагонів для приміських пасажирських перевезень, а до кінця року планується забезпечити додатковими вагонами решту приміських поїздів, які нині вимушено курсують у скорочених складах. 

Читайте також

За 8 місяців цього року на Львівській залізниці було травмовано 56 осіб, із яких 31 – смертельно.

Про це повідомляє - Status Quo з посиланням на Залізничний портал

За дорученням виконавчого директора регіональної філії "Львівська залізниця" Володимира Крота, в службі приміських пасажирських перевезень розроблено програму відновлення вагонів електропоїздів на базі моторвагонних депо Львів та Здолбунів. Відповідно до цієї програми впродовж серпня-вересня цього року фахівці депо власними зусиллями повернули в робочий парк 6 вагонів, що були вилучені з експлуатації через несправність колісно-моторних блоків та граничну товщину бандажів колісних пар. Завдяки цьому, залізничникам удалося збільшити кількість вагонів із 4 до 6 одиниць у трьох електропоїздах.

Впродовж жовтня-листопада програмою відновлення вагонів електропоїздів передбачено відремонтувати в умовах моторвагонних депо ще 14 вагонів. Загалом же керівник залізниці дав доручення службі приміських пасажирських перевезень до кінця цього року забезпечити додатковими вагонами решту приміських поїздів, які нині вимушено курсують у скорочених складах.

Нагадаємо, що в липні цього року в парк моторвагонного рухомого складу регіональної філії "Львівська залізниця" повернувся після капітального ремонту на ПрАТ "Київський електровагоноремонтний завод" електропоїзд ЕР2т у 10-вагонному складі. Дві "електрички" Львівської залізниці було капітально відремонтовано та модернізовано на ПрАТ "КЕВРЗ" упродовж 2017 року. Нині на заводі проходить капітальний ремонт електропоїзд Ер9т приписки моторвагонного депо Здолбунів, а до кінця цього року львівські залізничники планують скерувати на заводський ремонт у Київ ще один електропоїзд.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews