На Львівщині 24-річна матір трьох дітей викинула свою новонароджену доньку на кладовище

Жінка стверджує, що дитина народилась мертвою. Дитину на території кладовища виявили місцеві жителі.

23.10.2018 23:30   Джерело: LV Область.Онлайн
Опубліковано : Патрік Скеля

На території одного із сіл Жовківського району Львівської області 24-річна жінка викинула новонароджену доньку на кладовище.

Читайте також

На Львівщині горе-матір викинула немовля на смітник: дитина дивом вижила

Інформацію про це оприлюднили на сайті Національної поліції Львівської області. Там уточнили, що на кладовищі тіло немовляти виявили місцеві жителі ще 19 жовтня і весь це час поліція шукала горе-матір, пише - LV Область.Онлайн.

Як йдеться у повідомленні правоохоронних органів, на території кладовища, місцеві мешканці знайшли труп немовляти. Вже незадовго правоохоронці розшукали горе-матір мертвої дитини. Нею виявилась 24-річна жителька Жовківського району Львівської області. У жінки уже є троє дітей. Вона стверджує, що немовля народилося 5 вересня і дівчинка уже була мертвою.

Працівники правоохоронних органів за фактом смерті новонародженої дитини відкрили кримінальне провадження. Якщо вину горе-матері доведуть, то їй загрожує ув’язнення терміном до п’яти років або ж обмеження свободи.

Наразі проводиться експертиза, яка повинна встановити причину смерті немовляти.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LV Область.Онлайн