До Львова прибув перший літак відомого лоукостера Ryanair

До Львова літатимуть кілька літаків лоукостера.

30.10.2018 18:55   Джерело: LV Область.Онлайн
Опубліковано : Патрік Скеля

У першому класі літака не було жодного вільного місця.

Читайте також

Львівський аеропорт набув ще однієї ознаки європейського
Зі Львова запускають три нові рейси в Італію

На територію Львівського аеропорту вперше прибув літак відомого лоукостера Ryanair, який був повністю заповнений пасажирами, пише - LV Область.Онлайн.

Інформацію про це поширили у Львівській обласній державній адміністрації Там зазначили, що літак на територію аеропорту прибув з польського міста Краків.

Як зазначається у повідомленні, літак бюджетного ірландського авіаперевізника в Львові приземлився 30 жовтня. У ньому був повністю заповнений перший клас.

У Львівській обласній державній адміністрації при цьому наголосили, що те, що у Львів тепер літають бюджетні авіаперевізники – це дуже добре, оскільки пропонуються низькі ціни на квитки, а в область тепер зможе літати ще більше туристів з усього світу.

Варто зазначити, що літаки компанії Ryanair з України літатимуть у Польщу, Німеччину та Великобританію. Зокрема до Варшави можна буде долетіти у понеділок, середу та неділю. У Німеччину – середу, п’ятницю, неділю. У Лондон – у понеділок, п’ятницю та у неділю.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LV Область.Онлайн