Чоловіка, який погрожував підірвати дружину і родичів, триматимуть під вартою

09.11.2018 17:30   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Чоловіка, який погрожував підірвати дружину і родичів, триматимуть під вартою.

Читайте також

У Львові в чоловіка вилучили гранату
У Львові невідомі підкинули у сміття бойові гранати

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області, пише - Status Quo.

Під процесуальним керівництвом Львівської місцевої прокуратури №3 розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою 52-річного мешканця Пустомитівщини у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.129 (погроза вбивством), ч.1 ст.263 КК України (носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу). За вчинене санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, цьогоріч 29 жовтня, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у одному із сіл Пустомитівського району раніше судимий місцевий мешканець погрожує підірвати гранату у будинку, де перебуває його дружина та її родичі. На місце події прибули правоохоронці та затримали зловмисника у порядку ст.208 КПК України. 

Зазначимо, що чоловіку обрано найсуворіший запобіжний захід – тримання під вартою без альтернативи внесення застави.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo