Кращі студенти на Львівщині отримали обласні премії

21.11.2018 09:35   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У вівторок, 20 листопада, у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбулося вручення грошових премій кращим студентам закладів освіти Львівської області.

Читайте також

Студенти пройшли ходою солідарності вулицями Львова (Фото)

Студенти, які найбільше відзначилися у навчальній та науковій роботі й беруть активну участь у громадському житті навчального закладу, отримали по 1000 гривень. Окрім того, у 2018 році розпорядженням голови Львівської облдержадміністрації студентам закладів вищої освіти призначено 117 премій облдержадміністрації та обласної ради розміром 5000 гривень кожна, пише - Щоденний Львів.

Також цьогоріч призначено 84 іменні премії розміром 5000  гривень кожна, зокрема – 74 премій імені В’ячеслава Чорновола для студентів закладів вищої освіти І-ІV рівнів акредитації, дві премії імені Миколи Колесси – для студентів Львівської національної музичної академії імені Миколи Лисенка, премію імені Олени Степанівни – для курсанта Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного, премію імені Дмитра Вітовського – для курсанта Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного, премію імені Євгена Лазаренка – для студента Львівського національного університету імені Івана Франка, дві премії імені Героя України Бориса Возницького – для студентів Національного університету «Львівська політехніка» та Львівської національної академії мистецтв, дві премії імені Івана Федоровича – для студентів Української академії друкарства.

Про це повідомили у вівторок, 20 листопада, в прес-службі Львівської облдержадміністрації.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів