Рабинович: Епопея з Супрун була затіяна для того, щоб призначити її головним знищувачем українців

17.02.2019 14:27   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Влада інсценувала епопею зі зняттям виконуючою обов'язки міністра охорони здоров'я Уляни Супрун з посади для того, щоб офіційно її призначити знищувачем українців. Таку заяву зробив народний депутат і глава партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабинович в ефірі своєї авторської програми на телеканалі NewsOne.

«Прихильники виконуючою обов'язки глави МОЗ Уляни Супрун вже не перший рік розповідають нам про її« досягненнях »на посаді. Ось тільки вони забувають сказати, що «волонтер з Майдану», яка задекларувала мільйонні доходи, з утворенням рентгенолога, абсолютно незаконно і безграмотно управляє найважливішим міністерством. Про це говорять більшість академіків і видатних медиків нашої країни, в тому числі відомий кардіохірург, глава Інституту серця Борис Тодуров », - заявив парламентарій.

За його словами, вже сьогодні в трьох містах України проходять випробування різних ліків. Наприклад, на українцях випробовують вакцини сумнівної якості з Індії та Непалу.

«Все мовчать про те, що третина медустанов закриті і третину загального складу медичного персоналу в зв'язку з« реформами Супрун »втрачені для нас назавжди. При цьому на своїй сторінці в соціальній мережі вона роздає безглузді поради про те, що відтепер можна сидіти на бетоні, а дитині навіть при підвищенні температури тіла до сорока градусів не потрібна швидка допомога. Що це, якщо не цілеспрямована політика по знищенню наших дітей?» - обурився політик.

Глава партії «Опозиційна платформа - За життя» також заявив, що скандал навколо судового рішення щодо зняття Уляни Супрун із займаної нею посади - це політичний хід з метою подальшої легалізації її на посаді міністра.

«Спецоперація по зняттю Супрун - це інсценування. Не варто вірити в те, що її знімуть. І до того ж її підтримують заокеанські товариші, яких беззаперечно слухає наша влада і група «євроінтеграторів». Влада спеціально довела справу до суду, щоб підняти шум, а потім через Верховну Раду зробити її повноцінним міністром охорони здоров'я України для того, щоб офіційно закріпити її знищують українців!» - обурився політик.

За його словами, вся країна знає, що Супрун займає свою посаду незаконно.

«Але у мене є питання: чому коли українець краде булку в магазині, то його неодмінно судять, а коли Супрун незаконно займає посаду в. о. міністра, то їй це сходить з рук? Я впевнений, що ми просто зобов'язані скасувати всі ті шкідливі реформи, які проводить нинішня влада, тому що вбивство українського народу - це не медична реформа. Я - не прихильник теорії змови, але чітко розумію, що і пенсійна, і медична, і реформа освіти спрямовані на те, щоб залишити 6-7 мільйонів наймитів, які будуть безпосередньо працювати у злиденній Україні - сировинному придатку Європи. І це обов'язково потрібно пам'ятати, коли ми підемо на виборчі дільниці. Ми не повинні вічно терпіти це беззаконня, а тому потрібно взяти долю у свої руки і проголосувати за нове життя!» - резюмував Вадим Рабинович.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews