Львівська співачка Оксана Муха потрапила у шоу «Голос країни» (Відео)

Співачка потрапила у команду молдовського співака Дана Балана.

04.03.2019 16:37   Джерело: Твож місто
Опубліковано : Патрік Скеля

Львівська співачка Оксана Муха пройшла до першого етапу шоу «Голос країни». Під час вибору наосліп вона виконала пісню Квітки Цісик «Де ти тепер», пише - Твоє місто.

Оксана Муха виступала останньою, і екстра-місця до наступного етапу шоу залишалися лише в українського продюсера та виконавця Потапа (Олексія Потапенка – ред.) та співака із Молдови Дана Балана. Обидвоє членів журі повернулися до виконавиці. Своїм тренером вона обрала Дана Балана.

«Найважливішим моментом у моєму житті був момент, коли я почула Квітку Цісик ще зовсім малою. Народжена за океаном у американському середовищі, вона настільки тонко відчувала українську пісню. Вона співала душею те, що я зараз чую, чого потребують тренери», – пояснила вибір пісні Оксана Муха.

Наступними етапами участі у шоу мають стати вокальні бої, під час яких тренер обирає в команду шістьох учасників, що проходять у прямі ефіри.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Твож місто