У Львові знайшли крадену машину з тухлим м'ясом (Фото)

11.03.2019 12:22   Джерело: WestNews.info
Опубліковано : Патрік Скеля

Ввечері, 7 грудня, на офіційну сторінку патрульної поліції у фейсбуці надійшла інформація, що у мікрорайоні Рясне 2 стоїть автомобіль Volkswagen, який ймовірно перебуває у розшуку.

Керівник прес-служби передала інформацію патрульним 2 батальйону, які направилися туди для перевірки. На вулиці Величковського інспектори виявили вказаний транспортний засіб, повідомили в прес-службі патрульної поліції Львівщини, пише - WestNews.info.

Перевірка в базі показала, що даний автомобіль перебуває у розшуку Сокальським відділом поліції як такий, яким незаконно заволоділи. На місце викликали слідчо-оперативну групу Шевченківського відділу поліції та повідомили слідчих у Сокалі.

Весь час поки патрульні були поблизу автомобіля, вони відчували різкий запах. Згодом, коли слідчі відчинили автомобіль, вони побачили, що в кузові перебували туші тварин. Виявилося, що автомобілем заволоділи разом з м’ясом, яке там так і зігнило.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info