У центрі Львова невідомий стріляв у вуличних музикантів: постраждав 19-річний хлопець

12.03.2019 11:30   Джерело: 032.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

У неділю, 10 березня, близько 20:00 вечора неподалік пам’ятника королю Данилу Галицькому відбулася стрілянина.

Читайте також

Гвинтівку під набій Флобера знайшов службовий пес на «Раві-Руській»
Поліціянти знезброїли ще одного жителя Львівщини
Відомим львівським волонтерам влаштували обшук у помешканні

Про це у соціальній мережі Фейсбук повідомила матір одного із музикантів Тетяна Данильченко, пише - 032.ua.

«Невідомий стріляв у мого сина та його друзів. Поранено барабанщика гурту. На щастя, рана не загрожує життю хлопця – кровотечу вдалось зупинити, куля влучила в м’язи шиї, не зачепивши життєво-важливих органів» - йдеться у повідомленні.

Як розповіла у коментарі журналісту 032.ua Тетяна Данильченко, особа зловмисника, що стріляла в молодих хлопців, наразі невідома. Музиканти не почули пострілу, тому постраждалі вважають, що стріляти могли з вікна якогось будинку.

Жінка зазначила, що хлопці на площі Данила Галицького виконували англійські пісні гурту «The Beatles». Тоді куля влучила в шию 19-річному барабанщику гурту. За допомогою медиків постраждалий не звертався, а самостійно дістав з шиї кулю, яка його поранила. Заяву до поліції написали 11 березня.

У відділі комунікації поліції у Львівській області повідомили, що наразі перевіряють інформацію щодо стрілянини на площі Данила Галицького. Також правоохоронці закликають всіх, хто став свідком інциденту чи володіє якоюсь інформацією, повідомити про це на оперативну лінію «102».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua