Фейки і «компромат на соплях»: політолог розповів про кампанію по дискредитації Порошенко

13.03.2019 20:25   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Перед самими виборами загострились активні провокації проти чинного Президента Петра Порошенка, щоб зупинити зростання його кандидатського рейтингу. А заниження рейтингів очільника держави може призвести до того, що до влади приведуть проросійську «маріонетку».

Про це на своїй сторінці у Facebook заявив блогер та політичний експерт Олексій Голобуцький.

Експерт нагадав, що атака на Петра Порошенка почалася з новою силою саме за три тижні до президентських перегонів.

«Буквально перед самими виборами загострились активні провокації проти Порошенка. Довільна нарізка з фото й відео, доліплений на шмарклях компромат, звинувачення в якихось цілковито абсурдних речах – згодиться все, коли до виборів менш як три тижні і рейтинг Порошенка зростає», – написав Олексій Голобуцький.

Експерт нагадав про те, яку увагу приділили ЗМІ фейковим світлинам Порошенка, який, начебто, втікає від мешканців Житомира, та підкреслив, що автор фото заявив про те, що в кадрі Президент йде до людей, а не від них. Олексій Голобуцький зазначив, що офіційне спростування фейків не стає на заваді тим, хто хоче зупинити зростання рейтингів Петра Порошенка. Водночас, він застеріг – заниження рейтингів очільника держави може призвести до того, що до влади прийде проросійський кандидат.

«Втоплять Порошенка – прийде Зеленський. Тобто це, фактично, свідома співучасть в приведенні до влади проросійської маріонетки. І можна не сумніватись: за ті три тижні, котрі лишились, ці ж патріоти, загалом непогані люди, небайдужі громадяни, з таким само ентузіазмом підхоплять і розганятимуть ще не один відвертий і абсурдний фейк», – пояснив політолог.

Водночас, він переконаний, що провокації не зашкодять рейтингам Президента: «У Порошенка є певна перевага: він практично єдиний з кандидатів звітує за реально зроблені речі. З ним виборці мають не гіпотетичні обіцянки, а точне уявлення, що отримають за час наступної каденції. Це реалії. І вони повинні мати все ж більшу вагу, ніж хвиля фейків».

Як повідомляли, фото «втечі» Петра Порошенка від натовпу у Житомирі виявилося фейком.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews